Wednesday, October 4

Не се добри вестите од домот на Наташа Беквалац: Пејачката е во многу тешка состојба! (ФОТО)

Не се добри вестите од домот на Наташа Беквалац: Пејачката е во многу тешка состојба! (ФОТО)

Здравствената состојба на Наташа Беквалац е критична.- пишуваат српските медиуми.

Наташа Беквалац до пред некој ден одлично се снаоѓаше, снимаше емисии, настапуваше, сепак се се смени за миг.

Пејачката се заразила со вирус кој целосно ја парализирал.

Здравствената состојба на Наташа Беквалац го загрижи нејзиното семејство кое веднаш повикало лекар кој ја приклучил пејачката на инфузија.

Иако сите веднаш помислија на корона, се покажа дека тоа е уште еден, но многу силен вирус.

Администраторот на Инстаграм профилот на пејачката ги извести следбениците на Наташа како таа сега се чувствува.

– Ова никогаш во животот не сум го почувствувала. Луѓе каков вирус е ова, секоја коска ме боли неподносливо, не можам да помрднам ни прст, око, ништо…

Температурата е дива. Исусе, ова е сто пати полошо од корона – пишува на Инстаграм пејачката.

Здравствената состојба на Наташа Беквалац ја принуди неа и нејзиниот тим да одморат од настапите, но искрено се надеваме дека убавата Ната наскоро ќе закрепне и ќе и се врати на својата публика во полн сјај.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *