Tuesday, May 30

НАЈНОВА ВЕСТ: Проверете си ги вашите сметки – Парите почнаа да легнуваат на банкарските сметки од Мој ДДВ

НАЈНОВА ВЕСТ: Проверете си ги вашите сметки – Парите почнаа да легнуваат на банкарските сметки од Мој ДДВ.

Исплатата на парите од Мој ДДВ за минатиот квартал започна.

Текстот во продолжение после рекламата.

Средствата од повратот на ДДВ преку проектот Мој ДДВ за последниот квартал од 2022 година почнаа да легнуваат на сметките на граѓаните кои скенираат сметки.

Државата од оваа година ќе враќа и до 2.100 денари за секој граѓанин кој скенира фискални, со оглед што е најавено зголемување на сумата од 1800 до 2100 денари за еден квартал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *