Friday, December 1

МУ УПАДНАЛ ВО КАДАР ВО ЖИВО: Уште еден Македонец кој “пошљакал” бугарски новинар (ВИДЕО)

МУ УПАДНАЛ ВО КАДАР ВО ЖИВО: Уште еден Македонец кој “пошљакал” бугарски новинар (ВИДЕО)

После рекламата продолжува текстот

Бугарски новинар известувал во живо додека пред Собранието имаше протести пред гласањето за францускиот предлог.

После рекламата продолжува текстот

Овој македонски јунак му дојде во кадар и му кажа како стојат работите кај нас во Македонија. Бугарскиот новинар се обидуваше неколкупати да го оттргне од себе, но тој си го кажа своето, а цела бугарска јавност имала можност во живо да го чуе.

Видеото можете да гп погледнете ОВДЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *