Thursday, October 5

Момче (12) го ДЕМОЛИРАЛ цел стан: Кога ќе ја чуете ПРИЧИНАТА ќе ви се преврти желудникот, луѓето не можат да веруваат дека детето може вака да се однесува (ВИДЕО)

Момче (12) го ДЕМОЛИРАЛ цел стан: Кога ќе ја чуете ПРИЧИНАТА ќе ви се преврти желудникот, луѓето не можат да веруваат дека детето може вака да се однесува (ВИДЕО).

Шokkaнтното видео се споделува на социјалните мрежи.

Луѓето кои веќе имаа можност да видат што се случи, буквално останаа во неверување.

Имено, родителите на дванаесетгодишното момче во еден град во САД биле затечени од сцена која не би била пријатна ниту за обичен набљудувач.

Дека тие буквално биле на работ на нервен слом говори и фактот што се слуша како мајката со тивок, плачлив глас прашува што да прави сега.

Луѓето кои веќе имаа можност да видат што се случи, буквално останаа во неверување.

Имено, родителите на дванаесетгодишното момче во еден град во САД биле затечени од сцена која не би била пријатна ниту за обичен набљудувач.

Дека тие буквално биле на работ на нервен слом говори и фактот што се слуша како мајката со тивок, плачлив глас прашува што да прави сега.

Видеото го објави разочараната мајка, а на неа се гледа дека момчето успеало целосно да го сруши станот.

Во бес, момчето кршело се низ куќата, а дека не е поштедена ниту една работа докажува видеото. Се прашувате зошто го направи ова?

Причината лежи во тоа што родителите му го одзеле телефонот.

Што мислите вие за ваквото однесување на детето? Која kaзна ја заслужува?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *