Wednesday, October 4

Момче и девојка паднале од висококатница во Центар, се утврдува дали е обид за двојно самоy6иство

Момче и девојка паднале од висококатница во Центар, се утврдува дали е обид за двојно самоy6иство.

Cтpaшна вест ја потресе Македонија.

Деталите во продолжение после спонзорираната рекламата.

Во населбата Центар, момче и девојка се најдени по пад од зграда, по што момчето го загубило животот додека девојката се бори за живот.

Едно младо момче го загуби животот, додека девојката се бори за живот, откако и двајцата се најдени пред зграда во Центар, по пад или намерен скок и обид за самоy6иство.

Ова го објави Новатв, а според нивните информации, се очекува девојката кога ќе се разбуди да посведочи за деталите на трагедијата.

Како што се дознава од МВР, тие настанот не го класифицираат како обид за двојно самоубиство и очекуваат да се подобри состојбата на девојката.

Станува збор за љубовен пар, девојката е од скопската населба Аeродром и е вокалистка на познат скопски бенд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *