Saturday, September 23

МОМЕНТОТ КОГА ГРОМ УДИРА ВО ПОЗНАТА ТВРДИНА Е ВОЗНЕМИРУВАЧКИ: Нереален момент на Голупац фатен на камера (Видео)

МОМЕНТОТ КОГА ГРОМ УДИРА ВО ПОЗНАТА ТВРДИНА Е BOЗНЕМИРУBAЧКИ: Нереален момент на Голупац фатен на камера.

Сцената е снимена на 21 август. Bo продолжение можете да го видите видеото, кое е кратко, но во кое е фатен моментот на немилиот настан.

Во неделата низ земјава е забележано невреме пропратено со грмежи, молњи, врнежи и силен ветер. Тоа невреме резултира со токму вакви случки, за кои се надеваме дека нема да придонесат за поголеми последици врз градби, но пред се врз животoт на граѓаните.

Ниту Голубац не остана толку имун, каде на познатата тврдина е снимена необична сцена. Видеото го има подолу.

И покрај тоа што тврдината Голубачки град е непробојна, во неделата на 21 август најатрактивниот и највисокиот дел од утврдувањето Шешир Кула беше освоен од гром со својот моќен удар – соопштија од управата преку социјалните мрежи.

Видеото е објавено на српските портали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *