Saturday, September 23

Младоженецот ја избрка невестата од свадбата: По СТРАШНИТЕ зборови од мајка му стави точка на СВАДБАТА

Младоженецот ја избрка невестата од свадбата: По СТРАШНИТЕ зборови од мајка му стави точка на СВАДБАТА.

Речиси сите што видоа што и се случи на социјалните мрежи, застанаа покрај неа.

Некои коментираа дека „треба да е среќна што сега се ослободила од него, затоа што не е вистинскиот маж“

Мајката на нејзиниот вереник првпат ја видела Лабави во живо на самата свадбена церемонија, а дотогаш ја познавала само од фотографии.

Брзо и бесрамно заклучила дека нејзиниот син може подобро и не се двоумела да го покаже тоа.

Таа ја погледна несреќната невеста во лице и искоментира дека е „прениска и премногу грда“. За тоа време младоженецот се потел во оделото, а невестата дотогаш насмеана и горда во венчаницата поцрвенела од срам. Сите зјапаа во нив.

Локалните медиуми јавуваат дека младоженецот наводно добил наредба од мајка му да ја исфрли Ламија од свадбата како несоодветна за него, што и го направил.

Бев шokkиран. Сите тие погледи и шепоти. Подготовките за венчавката чинат многу и тој е всушност „сираче“ – коментирала подоцна.

Речиси сите што видоа што и се случи на социјалните мрежи, застанаа покрај неа. Некои коментираа дека „треба да биде среќна што веднаш се ослободила од него, бидејќи тој не е вистинскиот маж“, пренесува Мирор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *