Saturday, September 23

Маријан доби автомобил од шефот за неговиот 60-ти роденден и 35 години работа во компанијата

Маријан доби автомобил од шефот за неговиот 60-ти роденден и 35 години работа во компанијата.

Браво за ваквите шефови кои си ги почитуваат своите вработени и им го ценат вложениот труд и работа.

Ова е пример кој треба да го следат сите сопственици на фирми.

МАРИЈАН ЉУБИЌ, вработен во градежната компанија Ника од Вараждин, добил автомобил од својот газда на подарок за 35 години работа во компанијата и за својот 60-ти роденден.

„Господинот Маријан Љубиќ е наш верен вработен од првиот ден – што значи дека е со нас 35 години!

Честите промени во работната средина денес се секојдневие и затоа оваа повеќегодишна лојалност е вистинска реткост.

Кога таков јубилеј се поклопува со прославата на неговиот шеесетти роденден, нема подобро од тоа да се искаже благодарност со пригоден подарок“, објавија на Фејсбук профилот на компанијата со фотографија од сопственикот на компанијата Звонко Кишиќ како го предава автомобилот. клучеви на Маријан.

Му благодариме на господинот Маријан за годините лојалност и вложен труд во Ника конструкции и веруваме дека доаѓањето на работа отсега ќе му биде уште попријатно и поудобно“, додаваат оттаму.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *