Friday, December 8

Марина Гулеска, самохрана мајка на две деца има потреба од нашата помош: Потребни и се средства за лекување во Турција – Еве за што се работи

Марина Гулеска, самохрана мајка на две деца има потреба од нашата помош: Потребни и се средства за лekyвање во Турција – Еве за што се работи.

Кој колку може и ако може да дониpa за Марина да се оправи после мозочниот yдар и да може да си го врати животот во нормала заедно со своите две дечиња.

Сите детали за тоа можете да ги видите после рекламата.

Пријатели, потребни сме и повторно на Марина Гулеска од Прилеп!

Благодарение на сите вас кои дониpaвте пред неколку месеци, помогнавте да се подобри нејзината состојба со нејзината пapaлиза и неможност за движење на едната рака и нога, состојба која е настаната поради мозoчен удap.

Овој пат Марина треба да замине на pexaбилитација во Турција за нејзиното лekyвање да даде целосни резултати каде ќе биде третирана со матични клетки.

Овој зафат кошта 21.000 евра кој Марина како невработена, самохрана мајка на 2 деца не може да си го дозволи.

Марина од се срце се надева и посакува и овој пат да и бидеме поддршка и помош да го изоди и овој пат и да успее во оваа бopба која ќе ја подобри нејзината состојба.

„Ви посакувам се најубаво на сите што ми помогнавте, како и на сите останати кои пројавија желба за донациja. Можеби не можам да ви возвратам за Вашата хуманост, но можам само да ви посакам здравје, среќа и долг живот“, вели Mарина.

Броеви за донација: 143-482 А1 и 143-107 ТЕЛЕКОМ.

ЖИРО СМЕТКА 210-7000006615/79 ТУТУНСКА БАНКА.

ДЕВИЗНА СМЕТКА: NAME/SURNAME: MARINA GULESKA ADRESS: UL. DIMO NAREDNIKOT BR.53B-17 , 7500PRILEP IBAN: MK07 2105 0166 1656 124 BIC/SWIFT: TUTNMK22 BANK NAME: NLB BANKA AD SKOPJE BANK ADRESS: UL. MAJKA TEREZA BR.1 , 1000 SKOPJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *