Friday, December 8

МАКЕДОНИЈА 3ГPOЗЕНА: 17-годишна скопјанка приcилувана на пpocтитуциja од вонбpaчниот партнер!

МАКЕДОНИЈА 3ГPOЗЕНА: 17-годишна скопјанка приcилувана на пpocтитуциja од вонбpaчниот партнер!

Ужac ja згрози Македонија повторно.

Деталите во продолжение после рекламата.

Вчера во полициска станица е извршен службен разговор со 17-годишник, постапувајќи по пријава на 46-годишна скопјанка,

според која нејзината 17-годишна ќерка, која живеела во вонбрачна заедница со 17-годишникот, со закани од него била подведувана и присилувана на пpocтитуциja, извести МВР.

За настанот е известен Јавен обвинител и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *