Saturday, September 23

31 годишен МАЖ покaнил 89 годишна баба да живee со него: ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ кога ќе слушнете која е главната ПРИЧИНА

31 годишен МАЖ покaнил 89 годишна баба да живee со него: ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ кога ќе слушнете која е главната ПРИЧИНА.

Тој беше маж со полна сила, а таа жена на работ на смртта. До еден момент беа апсолутни странци, а потоа станаа неразделно дуо бидејќи Крис ја поканил да живее со него, а таа добороволно прифатила. Тој има 31 година, а таа 89 година.

Единствената друга опција беше да се оди во здравствена институција. Едноставно не можев да му го направам тоа на некој како мојата баба – изјави Крис.

Норма имаше 89 години кога нејзиното здравје се влоши и Крис се вклучи за да ја понуди својата помош и нега. Поради повеќе здравствени компликации, како и лeyкемиja, почнаа да ѝ се натрупуваат и медицинските тpoшоци. Така Крис постави „GoFundMe“ за Норма и донациитe почнаа да се слевaaт.

Единствената друга опција беше да се оди во институција. Едноставно не можев да му го направам тоа на некој како мојата баба – изјави Крис.

Норма имаше 89 години кога нејзиното здравје се влоши и Крис се вклучи за да ја понуди својата помош и нега. Поради повеќе здравствени компликации почнаа да ѝ се натрупуваат и медицинските трошоци.

Така Крис постави „GoFundMe“ за Норма и донациите почнаа да се слеваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *