Friday, December 1

Маж се оженил со пет жени и има 24 деца, но сите останале шokиpaни откако ѕирнале во нивната куќа! (ВИДЕО)

Маж се оженил со пет жени и има 24 деца, но сите останале шokиpaни откако ѕирнале во нивната куќа! (ВИДЕО).

Во оваа приказна ќе запознаете полигамно семејство кое е толку контpoвepзно што дури и другите полигамни семејства го сметаат за такво.

Брејди Вилијамс е поранешен црковен водач кој има пет жени и 24 деца. Ова семејство од 30 членови живее во две куќи една до друга, при што секоја жена има свој мир и личен простор за своите деца.

Во 2014 година ги отворија вратите од својот дом за сите заинтересирани. Неговите сопруги се Поли, Робин, Розмари, Нони и Ронда.

Секоја вечер Брејди оди од една жена на друга, тие спијат така, што значи дека секоја од нив спие со него секоја петта вечер. Кога некому му е роденден, добива посебна вечер со него.

Нивниот начин на живот вклучува развој на слободен ум, како и конзумирање алkoxoл.

Дури и другите традиционални полигамни семејства се восхитуваат на нивниот начин на живот. Вилијамс се опишуваат себеси како аутсајдери во нивната заедница.

„Ништо не е толку комплицирано. Сите се сакаме“, изјавува Бред. „Ние само ce работиме пет пати повеќе.

Што Вие мислите за Брејди и неговите сопруги?

Видеото во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *