Sunday, December 3

Маж бара ПОМОШ на интернет: Се заљубил во ЉУБОВНИЦАТА, но не сака да ги остави ЖЕНАТА и ДЕЦАТА, вели дека е ОЧАЕН

Маж бара помош на интернет: Се заљубил во љубовницата, но не сака да ги остави жената и децата, вели дека е очаен.

Децата исто така играат важна улога во овој случај доколку сте ги стекнале за време на бракот. Еден човек го сподели своето искуство и дилема со британски „Мирор“ и побара совет.

“Во брак сум три години и имам две мали деца. Мојата сопруга има 32 години и е прекрасна сопруга и мајка. Но, мојот голем проблем е што се заљубив во друга жена на моето работно место”, напишал еден маж.

Тие се во хотелски соби и мажот вели дека е вистински заљубен во двете, но не знае која да ја избере. Овој проблем не му дава добар сон и не знае како да ја реши ситуацијата, па сега побарал совет од експерт.

„Можете да се откажете од оваа афера, но едноставно не сакате. Сега сфаќате дека работите стануваат многу стресни со лажењето и чувството на вина. Имате многу да изгубите ако вашата сопруга дознае за оваа афера, која веројатно ќе го стори тоа ако продолжи.

Мислам дека ќе ти помогне навистина да замислиш како би било да ги изгубиш твоите прекрасни сопруга и деца“, му одговорила Колин Нолан.

Што би направиле вие ​​на негово место и како би постапиле доколку имате ненадајна и неочекувана љубовна врска?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *