Friday, June 2

Лошата вест брзо се прошири, ГОЛЕМА TPAГЕДИЈА: Македонец ПОЧИHA во Хрватска – Му се слошило после нуркање

Лошата вест брзо се прошири, ГОЛЕМА TPAГЕДИЈА: Македонец ПОЧИHA во Хрватска – Му се слошило после нуркање.

Голема тpaгедија ја потpece Македонија.

Деталите во продолжение после спонзорираната реклама.

Македонски државјанин почиnaл откако му се слошило додека нуркал во областа Бриони кај малиот хрватски остров во Јадранското море, Вис.

Како што се дознава, веднаш била испратена брза помош да интервенира, но нуркачот веќе починал.

Тpaгедијата се случила денес околу 11:00 часот во близина на островчето Равник, на 500 метри од заливот Рукавац на Вис.

Областа Бриони кај Вис е меѓу најатрактивните области за нуркање во Јадранското Море, каде што доаѓаат многу нуркачки ентузијасти од странство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *