Saturday, September 23

Колешката максимално отворена: Брена од голтка се опива, Карлеуша и Цеца се многу нервозни, a Јелена прави многу oпасна работа

Колешката отворено зборува за сите

Весна Змијанац е на сцената скоро 50 години и е една од ретките од српската јавната сцена која искрено зборува за своите колеги.

Лепа Брена во една прилика изјави дека таа, Мира Шкориќ и Весна се опиле додека го снимале спотот за песната „Мажи“.

Змијанац даде свој коментар за приказните на нејзината колешка.

– Брена само зборува. Пие само по една голтка и веќе е весела. Цел живот мене ме прогласуваат за пија нница, а јас се шегувам цел живот. Всушност, никогаш не сум пиела надвор од сцената. Пи јам малку, пи јам на сцена, како Горан Бреговиќ.

Весна зборуваше и за несогласувањата со Лепа Брена и судските спорови меѓу Јелена Карлеуша и Светлана Ражнатовиќ

Премолчено ги натеравме работите да бидат добри за вас новинарите, а не за нас. Не ни беше гајле. Пополнувавме сè по ред во весниците и на порталите и бевме популарни. Никогаш во животот не сум била на суд со колега или колешка. Друго време е. Пејачките станаа многу нервозни, полни со малку енергија што не е нормална.

Змијанац се осврна на ckандал на Карлеуша пред извесно време што го потресе регионот.

– Можеби не е беше добро од тоа, но како што можете да видите, очигледно тоа не и пречеше на нејзината популарност и слава, таа го користи тоа. Јелена работи опасна работа. Бев со неа и во добро и во зло. Јелена за мене е енергија која е многу силна.

Нашите луѓе не ја разбираат Јелена. Таа тука сакаше нешто многу добро да направи, но тие не ја разбираат – изјави пејачката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *