Saturday, September 23

Колегите се простуваат од Игор: Македонецот кој почина во Сплит е татко на две малолетнии деца

Колегите се простуваат од Игор: Македонецот кој почина во Сплит е татко на две малолетнии деца.

Текстот продолжува после спонзорираната реклама.

Текстот продолжува после спонзорираната реклама.

Игор Петрушевски од Скопје е нуркачот кој почина во Хрватска откако му се слошило додека нуркал во близина на островот Вис, објави нуркачкиот клуб Амфора од Охрид.

Петрушевски е татко на две малоле тни деца.

Нуркачот од Македонија починал во Хрватска откако му се слошило додека нуркал во близина на островот Вис, објавија хрватските медиуми.

Сплитскиот весник Слободна Далмација објави дека станува збор за човек на средни години кому му се слошило во близина на малото островче Равник каде што и пред десетина години имало слична несреќа со загинат нуркач.

Неcpeќата се случила околу 11 часот вчера.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *