Wednesday, October 4

Кога ќе видите како живее, ќе му се заблагодарите на Бога за се што ви дал! (ВИДЕО)

Кога ќе видите како живее, ќе му се заблагодарите на Бога за се што ви дал! (ВИДЕО)

Секогаш кога ќе бидете разочарани и незадоволни од животот, сетете се дека има луѓе кои живеат вака и сепак го сакаат животот и се благодарни на Бога за секој момент

Текстот продолжува после рекламата.

Ова е навистина инспиративна приказна. Се верувало дека Клаудиo Виеира де Оливеира нема да живее ниту 24 часа по раѓањето.

Лекарите и рекле на мајка му дека е најдобро да го остават да умpe.

Имено, Клаудио е роден со неколку деформитети. За среќа, неговата мајка не ги послушала лекарите и го однела дома. Денес има 37 години.

Клаудио е јавен говорник, сметководител и писател. ‘Рбетот му е деформиран, а главата буквално му лежи на телото наопаку.

И рацете и нозете му се деформирани, но не дозволува тоа да му биде пречка на животните патеки.

Погледнете ги неговите вештини и што може да направи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *