Friday, December 1

КАЈ КУМОВИТЕ НА ВЕЧЕРА И ЗAЛEПИЛ ШAMAP НА ЌЕРКАТА: Она што се случило потоа не можел ни да го сонува!

КАЈ КУМОВИТЕ НА ВЕЧЕРА И ЗАЛЕПИЛ ШАМАР НА ЌЕРКАТА: Она што се случило потоа не можел ни да го сонува!

Во минатото ќотeekoт се сметаше како метода на воспитување на децата и тоа на некој начин беше сосема нормално.

Денес и не е баш така. Психолозите советуваат на воспитување со разговор.

Колку тоа дава резултат кај некои деца или како и дали правилно го применуваат некои родители се гледа по однесувањто на децата и по тоа во какви личности ќе израснат.

Какво е вашето мислење на оваа тема и дали во овој случај постапката на таткото ја оправдувате или осудувате?

Дали мајката и детето после случката оправдано постапуваат така како што постапуваат? Оставаме на вас процените и да напишете во коментар.

Целата случка можете да ја прочитате во продолжение после рекламата.

Мојата сопруга и ќерка не разговараат со мене оттогаш…

„Ја плеснab ќерка ми на вечера. Цело сабајле размислувам и се каам, но мислам дека не згрешив затоа што многу ја разгаливме, а таа веќе има 11 години.

Дојдов од смена по дванаесет часа и не ни влегов дома, само се качија во кола и дојдовме кај кумовите на вечера.

Сопругата и ќерката мораа да одат во тоалет, а јас седнав на едно од столовите што ни ги понуди кумот.

Кога се вратија, ќерка ми почна да се дере и да ми бара да станам затоа што сакаше да седи таму. Ја замолив да седи на кое било друго столче бидејќи не сум седел цел ден и ме болаат нозете.

Почна да урла и да вpeckaа, на моите молби и опомени, воопшто не реагираше, поради што и удppив шлakaaница, па дури потоа се смири.

Таа и мојата сопруга оттогаш не разговараат со мене.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *