Wednesday, October 4

КАКО ДА ТИ СЕ ИСПОЛНИ ЖЕЛБАТА УТРЕ ИЛИ ЗА 2 ДЕНА – НАПРАВИ 1 МАГИЧНА РАБОТА: Нека се случи чудо во твојот живот!

Дознајте како да ја остварите вашата желба за 2 дена – мора да го испробате овој магичен трик!

Желбите им се остваруваат на оние кои веруваат во чуда – дали вие верувате? Постојат различни техники за мотивација и визуелизација за кои се верува дека помагаат во исполнувањето на желбите, а сега ви пренесуваме една од нив за која многумина веруваат дека се потребни само 2 дена за да се поттикне исполнувањето.

Тоа е моќна техника за визуелизација. Затворете ги очите, опуштете се и замислете слика од исполнувањето на вашата желба во иднина. Направете таква реална слика како желбата навистина да се оствари во реалноста.

Размислете за вашите желби, аспирации, цели и соништа. Сигурни сме дека изборот е голем и дека има многу за размислување.

Изберете желба која е многу важна за вас во оваа одредена фаза од вашиот живот. Размислете за сите можности за развој на настаните и изберете ја најпозитивната и најуспешната.

Визуелизирајте ја вашата желба неколку пати, а потоа кажете ја гласно. Прво полека, а потоа погласно, погласно и погласно. Важно е да ја формулирате вашата желба на вистински начин, целосно јасно.

Тоа треба да биде јасна и конкретна порака и важно е да ја замислите во сегашниот момент.

Како јасно да ја формулирате вашата желба?
Прво треба да го запишете и мора да го направите правилно, бидејќи неточната формулација често е блокада во исполнувањето на желбите.

На пример, многумина ќе ја формулираат својата желба вака – „Сакам покачување на работа“. Сепак, ова е погрешна формулација, веќе треба да напишете „Добивам покачување на работа“ или „Имам повеќе пари“.

Исто така, важно е да го дефинирате времето во кое ќе ви се исполни желбата, на пример утре, за два дена, еден месец, важно е точно да наведете. Исто така, желбата треба да има позитивна, а не негативна конотација за да привлече нејзино остварување.

На пример, наместо да напишете „Од утре, мојот шеф повеќе нема да ми пречи; запишете – „Од утре имам добар однос со мојот шеф“.

Не мора да визуелизирате материјални детали кога замислувате желба, на пример, форми, предмети, бои, туку најважно е да ги почувствувате и доживеете чувствата што ги носи нејзиното исполнување.

Важно е желбата позитивно да влијае и на вас и на другите и да донесе среќа не само за вас, туку и за луѓето околу вас.

Кога ќе ја формулирате и запишете вашата желба, веќе сте на половина пат до исполнување на вашиот сон. Следниот чекор е илустрација. На интернет пронајдете слика што ве потсетува на вашата желба или исечете ја од весник, па залепете ја на поголем лист хартија.

Таа хартија нека биде вашата мапа на желби, пишувајте на неа, лепете, нацртајте – симболично претставувајте го исполнувањето на вашата желба.

Сега доаѓа најважниот чекор. Веќе сте на половина пат, но кога ќе го направите сето ова, веднаш направете го првиот чекор кој ве води до исполнување на вашата желба.

Ако веднаш го активирате полето на исполнување, желбата ќе се оствари многу побрзо.

Тоа не мора да биде нешто големо или голем потег, важно е само да се активирате и да го започнете процесот да го остварите тоа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *