Friday, December 8

Исповед на младоженец по ПРВАТА БРАЧНА НОЌ: Кога невестата го направила ОВА, доживеал Ш0K и уште утредента побарал развод

Исповед на младоженец по ПРВАТА БРАЧНА НОЌ: Кога невестата го направила ОВА, доживеал Ш0K и уште утредента побарал развод.

Следува целиот текст после рекламата.

Следниот ден побарал развод, а сега бара и надомест од неа за претрпениот стpecc.

Пар од Алжир решил да се венча. Тоа беше многу необична свадба. Толку необично што завршија во вестите по првата брачна ноќ.

Кога младоженецот ја видел својата невеста без шминка, се скршил и побарал развод!

Двајца Алжирци, чии имиња не се соопштуваат, се венчаа на свечена церемонија, а секако невестата беше облечена како никогаш досега во животот. Кога дошло време за првата брачна ноќ, а утрото потоа ја избришила професионалната шминка и младоженецот доживеал шokk!

Никогаш порано не ја видел својата поранешна свршеница без шминка и не можел да поверува што гледа!

Следниот ден побарал развод, а сега бара и надомест од неа за претрпениот стрес.

Неговиот адвокат во документите навел дека младиот човек „помислил дека во куќата влегол крадец“ кога ја видел невестата без шминка.

Младоженецот бара и неговата „идна поранешна сопруга“ да му плати отштета од 20.000 долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *