Wednesday, October 4

ИМПРЕСИВНО! Свиреше „Македонско девојче“ на саксофон и се создаде „лудило“ во АВИОН (ВИДЕО)

ИМПРЕСИВНО! Свиреше „Македонско девојче“ на саксофон и се создаде „лудило“ во АВИОН (ВИДЕО).

Видеото можете да го погледнете на крајот од текстот.

Текстот продолжува веднаш после рекламата.

На некои луѓе не им е пријатно ни помислата да патуваат некаде со авион, а камоли да одлучат да патуваат со авион.

Други пијат лекови за смирување пред летот, а некои пијат алкохол.

Сепак, добар начин да се надмине стравот од летање е музиката

Токму таков метод го користел патник на летот на компанијата „Визер“ од Скопје.

За да ги развесели патниците и да го отстрани загрижениот израз од нивните лица за време на летот, го зел својот саксофон и почнал…

Прво свиреше чочек, а потоа песната „Македонско девојче“.

Овој рецепт за отстранување на стравот се покажа како ефикасен.

Погледнете го видеото кое иако е постаро, сепак вреди да се погледне:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *