Saturday, September 23

Излезе видео од легендарно заедничко интервју на Цеца и Аркан: Многу читав за него, ми беше страв од него, но потоа се случи пресврт

Излезе видео од легендарно заедничко интервју на Цеца и Аркан: Многу читав за него, ми беше страв од него, но потоа се случи пресврт .

Фотографија од Жељкоо.

На јутуб има снимка од заедничко гостување на Цеца и нејзината љубов Жељко во кое откриваат како тие двајца се запознале и како почнала нивната љубов.

Тоа беше љубов на прв поглед. Пред да го запознаам Жељко, се плашев од него. Ни малку не ми беше симпатичен, многу читав за него и имав некоја искривена слика и кога требаше да пеам за денот на Гардата бев преплашена. Но кога стигнав таму работите се сменија во моја корист, но и во негова, вели Светлана Ражнатовиќ Цеца во интервју со тогашниот нејзин сопруг Аркан во 1996 година.

Тој во тоа интервју вели дека претходно не ја знаел. Да ја запознаам девојката со мил глас, девојка која ја шишам година дена а не ја знам лично.

Вистината е дека таа ме грицка и ме штипе, вели Аркан во тоа интервју на прашањето каква е Цеца, дали е мирна или агресиивна.

Дали Цеца и Жељко се идеален пар? Што велела тогашната анкета од екипата на телевизијата која им направила интервју.

Ние сме заљубени. Тоа не го криеме, вели Цеца во интервјуто.

Ова гостување на Цеца и нејзината љубов во кое изгледаат одлично и многу заљубени, погледнете го во продолжениее.

Видео во продолжение

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *