Saturday, September 23

„Извини“ вредно 5.000 евра во центарот на Скопје

„Извини“ вредно 5.000 евра во центарот на Скопје.

Билбородот е споделуван на социјалните мрежи, а секој има своја приказна за што станува збор. Дали е можно да има волкава љубов, волкава грешка за да се побара јавно на ваков начин?

Во продолжение можете да дознаете повеќе детали и да ја видите фотографија од билбордот за чие извини на Твитер се пишува дека чинело наводни 5 илјади евра.

Вчера во центарот на Скопје осамна билборд кој инстантно стана виpaлен хит, а кого скопјани, но и цела Македонија го коментира на свој начин.

Билбордот гласи „Извини Мони“ и на крај потпис „Д.“, па многумина претпоставија дека станува збор за дечко кој згрешил многу, па сега јавно ѝ се извинува на девојката.

Па ако е така, сметаме дека девојката веќе му простила на дечкото. Какво е вашето мислење?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *