Wednesday, October 4

Игор Џамбазов: Стигнаа резултатите – Бoлeдyвам од БOЛECT за која лek ce уште не е измислен! ЧАРЕ?

Игор Џамбазов: Стигнаа резултатите – Бoлeдyвам од БOЛECT за која лek ce уште не е измислен! ЧАРЕ?

Игор Џамбазов роден на 15 јули 1963 е македонски глумец, забавувач, ТВ-водител, музичар, писател, режисер на музички спотови и текстописец и на сите нас ни е многу добро познат.

Откако македонскиот шоумен, актер и музичар Игор Џамбазов отвори свој Инсатграм профил и стана доста активен на истиот, неговите армиja обожаватели имаат прилика да дознаат како го минува секојдневнието, какви се неговите мисли и ставови искажани на еден духовит и ултра оригинален начин.

Но, овојпат со неговата објава ги збуни сите. Тој беше максимално искрен и со своите обожаватели си ја сподели ,,6олката”.

Еве за што се работи:

– Ги известувам сите пријатели и следбеници дека конечно ги добив резултатите од лабораториските испитувања.

Веќе два месеца 6оледувам од Илинопатија,(lat.Ilinopatius) во превод: Патење по Илина.

Лekoт за оваа 6олecт се уште не е измислен. Чаре?“, пишува Игор Џамбазов на социјалните мрежи.

Преку овој статус тој јавно покажа колку му недостасува неговата сакана Илина, со која се нема видено веќе два месеци.

Под неговата објава се нижеа стотици коментари, а еве некои од нив:

Ее како рекле старите, сам што ќе си направиш никој не може да ти направи, ти и ги купи куферите. – гласеше еден од коментарите.

Втор: Чаре?? Лek?? Многу лесно, купи прстен, клекни и запроси ја, свадба и нема повеќе патење, постојано ќе биде до тебе.

На што Игор одговори: Абе јас прашав за чаре, не за брак.

Објавата можете да ја продледите на неговиот Инстаграм или ФБ профил.

Во продолжение фотографии превземени од неговиот инстаграм профил, од него и саканата Илина по која моментално пати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *