Sunday, December 3

Зоки Фаци за здравје на Лила и прашањето зошто носи ПЕРИКА: Поминува низ ПEKOЛ, зошто мора тоа да ви го објаснува на вас!

Зоки Фаци за здравје на Лила и прашањето зошто носи ПЕРИКА: Поминува низ ПEKOЛ, зошто мора тоа да ви го објаснува на вас!

Македонската јавност во изминатиов период, откако започна новата сезона на популарниот квиз-шоу „Се или нешто“, ја забележа нашата прекрасна и на сите добро позната водителка Лила, како носи перика.

Оттука луѓето започнаа да се прашуваат, зошто Лила носи перика, дали има здравствени проблеми итн?

На сето тоа нејзиниот пријател Зоки Фаци жecтоко одговори.

За што се работи во продолжение после рекламата.

Во популарното квиз-шоу „Се или нешто“, водителката Лила Стојановска секогаш ги „држи конците“ во свои раце и покрај тоа што парите ги чува банкарот.

Кога сте јавна личност, неизбежно е вашиот гардеробер да е преполн со разни модни парчиња облека, некои кои одговараат за на сцената и пред камерите, а други пак за оној живот кога ќе се исклучат рефлекторите.

Македонската водителка Лила Филиповска и пред и зад објективот камерите секогаш изгледа средно, модерно и со стил, па речиси никогаш или барем ретко сме ја виделе во иста модна комбинација.

Зоки Фаци, кој важи за добар пријател на Лила Филиповска преку Инстаграм реши да се обрати во врска со многуте прашања во врска со здравјето на Лила и зошто таа носи перика.

– Дечки јас немам твитер, ама некои од вас ми праќаат во инбокс коментари поврзани со мојата драга пријателка Лила Филиповска, и стварно да ви се из нае… на сите све живо и диво што имате.

Зошто мора Лила да ви каже зошто носи перика? Зошто мора да ви каже низ се што помина оваа година, низ пеколот, и зошто мора да ви каже какви здравствени проблеми има?

Да даде Господ, се што таа помина да поминете пута три!

Еве, најискрено ви кажувам. Не го кажувам ова од злоба, туку го кажувам од бес.

Затоа што сте себични говеда, затоа што сте луѓе без чувства, затоа што сте луѓе и нација клошарска, нискобуџетa, рече Зоки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *