Friday, December 1

За 7 недели ќе се капете во ПАРИ: Доктop го откри овој луд, но ефикасен метод

За 7 недели ќе се капете во пари: Докторот го откри овој луд, но ефикасен метод.

Австралискиот акупунктурист д-р Карлтон Смит тврди дека постои неверојатна врска помеѓу точките на носот и богатството!

Д-р Смит тврди дека со притискање на вистинските точки на носот сигурно ќе ни дојде успехот и богатството, бидејќи тие посебни акупунктурни точки на носот имаат неверојатна способност да привлечат пари како магнет.

Како функционира оваа малку откачена теорија?

„Со притискање на вистинското место на носот се менува протокот на електрична струја низ нервниот систем и се отвора простор за привлекување богатство“, вели докторот, кој стана познат благодарение на техниките за акупунктура на увото.

„Парите доаѓаат кога ќе научите да ги примате – вашата аура тогаш силно ќе привлече изобилство“. Оваа нова техника ја нареков „техника за правилен притисок“. Многу е едноставно и неверојатно успешно“, тврди докторoт.

Д-р Смит спроведе шестмесечна студија на 347 волонтери. Сите беа подготвени да ја испробаат новата техника, а требаше да се испита и докаже дека притисокот на вистинските места на носот и на мостот на носот ќе има влијание врз подобрувањето на финансиската состојба на тестираните лица.

И се случи чудо – 91 отсто од испитаниците по 18 недели изјавиле дека нивната финансиска состојба радикално се подобрила.

Примена на методот на д-р Смит:
Одвојте неколку минути за себе секое утро и секоја вечер. Обидете се да бидете сами во собата и да се чувствувате удобно.

Секоја недела, секое утро и навечер, притиснете го прстот 10 секунди (лесен континуиран притисок) само на една точка од сликата подолу.

Започнете ја првата недела со првата точка. Додека го држите лесно, концентрирајте се длабоко и визуелизирајте ја ситуацијата опишана подолу за точка број 1.

Следната недела наутро и навечер, притиснете ја точката број 2 10 секунди концентрирајќи се на ситуацијата опишана под број 2. Повторувајте го процесот постојано, до седмата недела и седмата точка.

Ако дотогаш нема финансиско подобрување, почнете одново додека не го почувствувате посакуваниот готовински тек.

Табела на визуелизации на д-р Смит и соодветните акупунктурни точки на носот:

1. За напредок во бизнисот:
Замислете се себеси на нова позиција, со нова одговорност. Се разбира, со нова, многу повисока плата.

2. За наследство:
Кажете си колку го сакате вашето семејство и пријателите и колку тие ве сакаат и сакаат да ве наградат со пари, недвижен имот…

3. За поврат на данок:
Размислете како сте добар и совесен работник, кој работи напорно и кој заработил добар поврат на данок.

4. Да се ​​добие наградни игри:
Играјте наградни игри (без големи вложувања и ризици) и замислете се со голема награда.

5. За финансиски подарок, донација, инвестиција во вас, стипендија…
Замислете се себеси како вредна личност која заслужува да добие паричен подарок или инвестиција за вашите таленти, достигнувања и идеи.

6. За добивка од акции, инвестиции, средства…
Ако веќе не сте, инвестирајте нешто во акции, инвестициски фондови итн. и замислете дека добивате голема сума пари преку тие инвестиции.

7. Да се ​​зголеми платата:
Мислиш на зголемување на приходот или платата што си ја заработил.

Признаваме дека сето ова звучи малку фантастично и откачено, но нема што да изгубите ако пробате!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *