Thursday, October 5

ЗА МАЛКУ ДА ГИ ПОКОСИ ТУРИСТИТЕ: Авион на ,,Виз ер” летал премногу ниско во Скијатос, луѓето видно вознемиpeни (ВИДЕО)

ЗА МАЛКУ ДА ГИ ПОКОСИ ТУРИСТИТЕ: Авион на ,,Виз ер” летал премногу ниско во Скијатос, луѓето видно вознемиpeни (ВИДЕО).

Со еден клик на нашата страница бидете во тек со најновите вести од Македонија и светот.

Текстот и видеото следуваат после рекламата.

Воодушевувачко или вознемирувачко видео покажува дека патничкиот авион на Виз ер прелетува само неколку метри над главите на туристите при „најниското слетување досега“ на грчкиот остров.

Видеото покажува како авион се приближува до аеродромот „Александрос Пападијамантис“ на грчкиот остров Скијатос, каде што поради географската поставеност на аеродромот, вообичаено е на туристите да им застане здивот од челичните птици буквално над главите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *