Saturday, September 23

ДРАМА НА НАСТАП: Девојка ја турна Лепа Брена на бината, пејачката не и остана должна! (ВИДЕО)

Драма на настап: Девојка ја турна Лепа Брена на бината, пејачката не и остана должна!(ВИДЕО)

Видеото и текстот можете да ги погледнете во продолжение, после рекламата.

Пејачката Лепа Брена одржа спектакуларен настап во Будва, а на сцената се случи крајно неочекувана ситуација.

Имено, Брена ја отпеа својата песна „Дама од Лондон“ со придружниот вокал Ива Баничевиќ. Тие две на сцената заедно изведоа кореографија, а целиот настап потсетуваше на сцена од филмот „Мулен руж“.

Меѓутоа, во еден момент дојде до „препирка“ меѓу нив, иако на почетокот многумина мислеа дека од некоја непозната причина меѓу нив има нетрпеливост, вистината е всушност поинаква.

Како и да е, се гледа дека Брена малку повеќе ја турнаа, а замислениот настап сепак помина погрубо од очекуваното.

Видеото можете да го погледнете ОВДЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *