Sunday, December 3

ДОДЕКА ГО ПРЕСОБЛЕКУВАЛА БЕБETO, ВИДЕЛА НЕШТО ОД ШТО И ЗГАДИ ЖИВОТОТ! На интернет кружи ПPEДУПPEДУВАЊЕ за родителите (ФОТО)

ДОДЕКА ГО ПРЕСОБЛЕКУВАШЕ БЕБETO, ВИДЕЛА НЕШТО ОД ШТО И ЗГАДИ ЖИВОТОТ! На интернет кружи ПPEДУПPEДУВАЊЕ за родителите (ФОТО).

На социјалните мрежи, една мајка објави фотографија која ги загрижи другите родители.

Бебeшkите пелени се една од основните потреби што се користат во семејствата со мали деца.

Бидејќи е наменет за мали деца, памперсот треба да биде стерилен и безбеден за кожата на бебињата, која е многу чувствителна.

Сепак, една мајка објави фотографија на социјалните мрежи која ги загрижи другите родители.

Имено, додека го пресоблекувала бебето, таа ја одвиткала пелената и во неа видела црв, жив црв. Оваа сцена ја шookиpaла, па фотографирала сè и ја споделила на мрежите со опис: „Пpeeдупpeдување за родителите!

Проверете ги пелените! Црв и уште жив! Ова е чиста пелена, штотуку отпакувана.Сликата е испратена на веб-страницата на производителот , но секако видено“, се наведува во соопштението.

Потоа еден од корисниците на Инстаграм се надоврза на оваа приказна и рече дека проблемот најверојатно се јавува во магацини.

„Не е ни чудо, робата најчесто се складира во магацини кои се преполни. Во истите решетки се складира храна која се расипува, односно излегуваат црви и вакви работи, затоа и се случува ова“, се наведува во соопштението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *