Saturday, September 23

Детски изјави кои ќе ви го разубават денот: ,,Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми од мојата! Нејзината сестра ми е тетка, мојата не ми е ништо!”

Детски изјави кои ќе ви го разубават денот: ,,Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми од мојата! Нејзината сестра ми е тетка, мојата не ми е ништо!

Кога двајца љyбовници се бакнуваат за прв пат, веднаш паѓаат и нема да станат најмалку еден час или повеќе, изјави едно мало момче.

Досега сигурно веќе сте ја гледале емисијата „Кефалица“ или сте ја прочитале легендарната книга „Пенчето пишува со срце“. Ако е така, веќе знаете што ве очекува подолу, а ако не сте, погледнете како размислуваат младите паметни умови.

– Ја сакам сестрата на мајка ми повеќе од својата. Сестрата на мајка ми е тетка, но мојата не ми е ништо!

– Мамо, дали ти е жал што си дебела?
– Мајка ми има бебе во стомакот, но не знам како го голтна.

– Не се жали од мајките, тие се корисни.
– Кога двајца заљубени се бакнуваат за прв пат, веднаш паѓаат и не стануваат најмалку еден час или повеќе.

– Полуостровот е остров кој се уште не е целосно изграден.
– Бабата е дебела затоа што е полна со љубов.

– Би сакала да имам уште еден брат, но мајка ми користи тамп они.
– Колку е човек постар, толку му се поскапи забите.

– Кога се прди, задникот се прозева.
– Девојките не можат да мочаат стоејќи бидејќи немаат за што да се држат.

-Кога бо лат забите на баба, таа едноставно ги остава во чаша.
– Еднаш бев толку б олна и имав температура од 40 килограми.

-Веќе ја немам баба ми, погpeбана е на гpoбишта.
– Дали и мајките мора да јадат трева за да им тече млеко од градите?

– Што има овде? Тепачka е кога некој ќе те теeпа!
– Како се вика млад коњ? Знам! Коњаник!

– На Марс има живот. Но, тоа е само хипотенузата.
– Израелците направиле златно теле затоа што немале доволно злато за златна крава.

– Швајцарските крави главно се користат за правење чоколадо.
– Жителите на Сардинија се нарекуваат Сардини.

– За да бидете добра медицинска сестра, мора да бидете целосно стерилни.
– Лекарите велат дека cmpтоносните бooлecти се најлоши.

– Кога се роди мојот помал брат, мораа да го стават во батерија.
– Пеперутката е инсект од семејството на хеликоптери.

– Најкорисно животно е свињата. Можеме да користиме сè од неа, месо од напред и назад, кожа за чевли, влакна за четки и име за пцyење!

– Зоолошката градина е одлична работа. Таму можеме да видиме и животни кои не постојат.

– Не се крстив, но затоа ме вakцинираа.
– Животното осигурување се пари што ги добива тој што преживува cмpт.

– Разликата меѓу село и град е што тревата на село е од едно парче, додека во градот е прекината.
– Не знам колку години имам, постојано се менува.

– Многу се исплашив кога на мама и се слоши. Мислев дека тато ќе ни готви.
– Сите кучиња сакаат вода. Некои дури и живеат во него. Тоа се ајкули.

– Алиментацијата е плата за децата кога татко им се иселува.
– Пocвојувањето е многу подобра опција од поpoдувањето. На овој начин, родителите можат сами да го изберат детето и не мора да го прифатат токму она што го добиле.

– Папата живее во Вакум.
– Сите риби носат јајца, а руските дури и кавијар.

– Кравите не смеат брзо да трчаат за да не го истурат млекото.
– Кај нас мажите можат да стапат во брак само со една жена. Ова се нарекува монотонија.

– Кругот е тркалезен квадрат.
– Јас и брат ми денеска јадевме цела тегла мармалад. Вечерва или ќе добиеме диjареа или ќотек!

– Кога мама и тато ќе се затворат во спалната соба, можам да правам што сакам следниот час. Колку го сакам тој ce*c!

– Не разбирам зошто мама е толку лута што ја скршивме вазната. И онака беше стар и кинески, не наш!
– Сестра ми повторно го помина часот со одлични резултати, сите директно А. Таа ми го прави тоа намерно!

Нашата баба отиде на другиот свет. Сега имаме и некој во странство!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *