Wednesday, October 4

ГО ТPECНА ОД ЗЕМЈА ПОРАДИ ТОА ШТО ГО ЗАКАЧА МАКЕДОНЕЦОТ: Адам Лабунски доби поддршка во Задруга (ВИДЕО)

ГО ТPECНА ОД ЗЕМЈА ПОРАДИ ТОА ШТО ГО ЗАКАЧА МАКЕДОНЕЦОТ: Адам Лабунски доби поддршка во Задруга (ВИДЕО).

Адам Лабунски додека беше во дворот со Кристијан Голубовиќ и други задругари беше naпаднат од страна на Урош Чертиќ кој го повлекол за косата, при што му скинал цел прамен.

– Недостасува дел од праменот, па ти си правел надоградба – рече Чертиќ и си замина, за набргу да се врати и повторно да налета на пејачот.

Македонецот набргу си доби поддршка од страна на Кристијан Голубовиќ.

Тој излезе во негов пресрет и не само што му изрази поддршка туку и му оддржа лекција на Урош што го закача по македонецот.

Имено, Голубовиќ го крена Урош во дворот и го тресна од земја.

Погледнете што се случуваше во дворот. За сето тоа време Голубовиќ добиваше прашања: Што ти е бе?

Видео во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *