Tuesday, May 30

Го пуштам маж ми да спие со мојата мајка и сестра повеќе пати неделно: По објавеното видео, девојката тотално ја Ш0KИPA ЈАВНОСТА!

Го пуштам маж ми да спие со мојата мајка и сестра повеќе пати неделно: По објавеното видео, девојката тотално ја Ш0KИPA ЈАВНОСТА!

Општо е познато дека мајките и ќерките често имаат „другарски односи“ и дека, особено во некои тинејџерски години, споделуваат сè – тајни, гардероба, шминка, чевли, мислења, но има одредени работи кои не се дизајнирани да се споделат со членовите на семејството, дури и со мајките – како што се сопрузите.

Сепак, Tiktoker Мади Брукс не гледа никаков проблем во споделувањето на нејзиниот сопруг со нејзината мајка и сестра.

Многумина се прашуваа зошто Брукс го избриша нејзиниот профил на Тикток откако таа првично ја откри својата отворена врска, а многумина мислат дека не го избришала доброволно, туку дека е затворен, но никој не е сигурен зошто.

Во видеото споделено од други TikTokers како реакција на нејзиниот оригинален, може да се слушне како објаснува дека може да го искористи тоа во своја полза кога „не е расположена“.

– И јас и мајка ми сме свингepи и тоа е одлично. Знаеш зошто? Секогаш кога не сум расположена, можам само да и го оставам сопругот на неа.

Да, јас сум таква жена. Му дозволувам на мојот сопруг да ја има неколку пати неделно – рекла таа.

Брукс, нејзиниот сопруг и нејзината мајка се во отворена врска, а Брукс откри дека дури и нејзината помлада сестра понекогаш се занимава.

– Сакаш да знаеш како го одржувам мојот човек среќен? Го пуштив да си игра со мојата помала сестра – рекла таа.

Се подразбира дека постојат секакви врски, при што отворените и полигамните врски не се ни малку невообичаени, но нема да се изненадите кога ќе слушнете дека видеото на оваа девојка продолжува да предизвикува збунетост кај гледачите.

Некои луѓе се прашуваа каде оди Брукс кога нејзиниот сопруг е оној кој „не е расположен“, истакнувајќи дека сите други вклучени во врската со неа се поврзани, додека други тврдат дека приказната за нејзината врска била доволна за да се стави тие се далеку од користење на мрежата TikTok некое време.

– Доста е TikTok за една година, јас сум надвор – напишала една личност.

Во моментов не е познато зошто нејзиниот профил бил отстранет откако таа проговори за нејзината отворена врска, но некои корисници на TikTok се засилиле за да покажат поддршка за начинот на кој таа и нејзиното семејство избираат да „соработуваат“.

Еден поддржувач коментираше:
– Не ја разбирам гужвата. Ако имате 4 возрасни кои се согласуваат, кој ќе им cyди? Живеј го својот живот.

Друг напиша:
– Премногу сум љубомopна за да бидам свингер со член на семејството, но ти си го правиш своето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *