Friday, December 8

ГОЛЕМА TPAГЕДИJA ГО ПОТРЕСЕ БАЛКАНОТ: Зетот си го ybил ,,дедото” – таткото на неговата сопруга!

Голема тpaгедиjaa го потресе Балканот: Зетот си го ybил ,,дедото”- таткото на неговата сопруга.

Целата сторија за семејната драма која завршила тpaгичноо можете да ја прочитате после рекламата.

Обидот на 80-годишен старец од Грција да ја земе ќерката од нејзиниот сопруг, затоа што ја малтретирал, завршил тpaгично0.

Како што објавуваат грчките медиуми, според информациите, приказната зад ybbиството на старецот во Астрохори Артас од страна на неговиот 48-годишен зет е тppaгична.

Постариот татко, обидувајќи се да ја заштити својата 36-годишна ќерка, која му се пожалила за однесувањето на нејзиниот сопруг, не можел да поднесе зетот да продолжи да ја малтр етира и се одлучил да ја земе со него.

Така, старецот ја зел својата 36 годишна ќерка и ја вратил во неговиот дом.

Но, по ваквиот развој на настаните, 48-годишниот насилник отишол во селото на настраданиот да праша за причината зошто неговата сопруга се вратила во домот на нејзиниот татко. Бидејќи се мешал во нивните лични работи меѓу него и неговата сопруга, драмата завршила во ybbиство, а жртва бил таткото на невестата на возраст од 80 години.

Според информациите, пред само пет дена 48-годишниот кој со пушка го ybbи таткото на својата сопруга и таа се развеле. Грчката полиција трага по сторителот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *