Wednesday, October 4

Голема тpaгедиja: Познат идентитетот на младиот скопјанец кој беше пронајден починат во Србија

Голема тpaгедиja: Познат идентитетот на младиот скопјанец кој беше пронајден починат во Србија

Во Србија беше пронајдено безживотно тело на млад македонски државјанин. Познат е неговиот идентитет.

Деталите во продолжение после рекламата.

Во Бујановац во изнајмен стан е пронајдено безживотно тело на македонски државјанин.

Станот бил во сопственост на Т.Б, жител на градот, потврдија од Вишото јавно обвинителство во Врање, Србија.

Полицијата во Бујановац го известила дежурниот заменик на тамошното Вишо јавно обвинителство дека во Бујановац е пронајдено безживотно тело.

По излегувањето на увидната екипа на ПС Бујановац, во присуство на лекар и судски вештак, било утврдено дека се работи за А.Р.(30) од Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *