Friday, December 8

Ги сакаат моите ВЛАКНА: Американка поради нив заработува над 100.000 дeнари!

Ги сакаат моите ВЛАКНА: Американка поради нив заработува над 100.000 дeнари!

Кери студирала психологија, во иднина сакала да спроведува терапија за парови и да специјализира cekkcoлогиja. Сепак, таа нашла многу подобар – според неа – начин да заработи пари.

Таа стана модел со полно работно време. Тaa објавува фотографии на платформата OnlyFans и не може да ги одлепи своите фанови. Таа се издвојува од другите девојки. Природно, влакнесто тело.

Оваа 20-годишна девојка вели дека благодарение на Онлифанс успева да заработи меѓу 15.000 и 20.000. фунти месечно, па дури и над 100.000 денари. Ова е речиси 10 пати повеќе од сумата што би ја заработила на претходната работа.

Додека Кери смета дека нејзиното образование е „иронично“ со оглед на нејзината актуелна линија на работа, таа истакнува дека некои од вештините што ги стекнала на колеџот ѝ помагаат кога разговара со осамените обожаватели и одговара на нивните прашања.

Девојката истакнува дека профитабилната работа позитивно влијаела на нејзината самодоверба.

“Добивам комплименти за речиси сè. Тие се слатки и охрабрувачки. Велат дека ги сакаат моите влакна, влакнестите пазуви и убавото тело”.

Не беше толку позитивно примена на сите платформи. Коментарите беа споделени на Инстаграм, Твитер и ТикТок.

Кери, која доаѓа од САД, изјави за mirror.co.uk дека отворила сметка на OnlyFans на 18-годишна возраст. Тоа беше момент откако се пресели во поголем град за студии. „Едвај можев да ги платам сметките, па помислив дека ќе се обидам“, се сеќава таа.

Девојката се запрашала дали на платформата има други модели кои се откажале од бричење. Излегува дека ја нашла својата ниша и добива комплименти за нејзините влакна од време на време. “Не сакав да се бричам за удобност на другите луѓе. Кога престанав да се бричам, почнав да добивам големо внимание”, додава таа. Кери истакнува дека ја сака својата работа и не би ја заменила за друга.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *