Friday, December 1

ВОНРЕДНА ВЕСТ: Тешка сообраќајка во Скопје – за жал неофицијално како што соопштија има и загинати

Во Скопје повторно сообраќајка

Овој пат 4news.mk објавија дека во истата има и загинати

Во продолжение нивната информација

Вечерва се случила тешка сообраќајна несреќа на патот од Драчево кон Студентичани во Скопје, објави „4news.mk“.

Првите информации се дека во судирот учествувале мотор и трактор, а според нивните неофицијални информации на „4news.mk“ има и загинати.

Патот е затворен за сообраќај, а наскоро се очекуваат повеќе детали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *