Friday, December 8

Возачот кој стана ХИТ на социјалните мрежи со родољубивата порака на неговиот камион! (ФОТО)

Возачот кој стана ХИТ на социјалните мрежи со родољубивата порака на неговиот камион! (ФОТО)

На социјалните мрежи масовно се споделува фотографија од камион на македонец. Но, фокусот не е на камионот, туку на пораката која е испишана на него.

За што се работи можете да видите во продолжение.

Текстот продолжува после спонзорираната реклама.

Возачот на камион со искрена родољубива порака е хит на социјалните мрежи. Многумина му се воодушевуваат и го поздравуваат!

-Цар! Македонец до коска. Не треба вакви луѓе да познаваш лично за да кажеш дека е прав родољуб! Ти благодариме што поракава ја шета Европа, кој и да си!, пишуваат на социјалните мрежи.

Имено, овој Македонец на камионот има порака која гласи:

„Македонија е на Македонците! Македонија е име свето библиско! Македонец не Грк, Македонец не Бугарин!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *