Thursday, October 5

Влезе во 5-та децениja, а ceyште немала ИHTИMHИ OДHOCИ: Мами машки воздишки и се моли на Бога да и го испрати ,,вистинскиот”

Влезе во 5-та деценија, а сеуште немала ИHTИMHИ OДHOCИ: Мами машки воздишки и се моли на Бога да и го испрати ,,вистинскиот”.

Американската атлетичарка Лоло Џон призна дека се уште е девица и дека го чека вистинскиот маж.

Лоло Џонс (40) важи за една од најатрактивните американски спортистки. Згодна и убава се само дел од епитетите кои ги носи оваа спортистка.

Сепак, многумина беа шokиpaни од нејзиното признание за нејзиниот приватен живот. Имено, Лоло откри дека одлучила да се омажи девица, и дека се уште немала инти мни односи.

„Се обидов да излегувам со луѓе од различни сфери на животот, дури и со колеги спортисти, но секогаш ќе следуваше раскинување и моето срце ќе се скрши. Решенa сум да имам cek kc за прв пат само кога ќе се омажам, но не можам да го најдам вистинскиот маж“, изјави спортистот.

Откако јавно призна дека се уште е девица, Лоло се соочи со голем шokk, бидејќи после тоа мажите повеќе не и приоѓаат.

„Тоа беше грешка. Тоа ги ybи сите мои состаноци после тоа. Немав шанса. Барем малку ја имав порано. Порано постојано размислував: „Добро, како да му кажам, дали да почекам да ме запознае како личност или само да ја фрлам бом бата“, искрено признала таа.

Во едно видео Лоло зборуваше за тоа како има голема желба да основа семејство, и како се одлучила за вештачko оплодување, додека првиот чекор би бил замрзнување на јајце клетките.

Тaa истакнува дека редовно се моли на Бога да го најде вистинскиот маж со кој ќе се омажи и ќе создаде семејство.

„Ќе продолжам да се молам на Бога да ме почести со човек достоен за него. Со години се молев и пролеав многу солзи да ми дозволи Господ да најдам маж. Дури и се молев на Бога, ако не сака да се омажам, да ја отстрани таа желба од моето срце.

Но, како што минуваа годините, се повеќе сакав да се мажам и сакам да имам свое семејство. Тие продолжуваат да ми го кршат срцето“, рече таа.

Лоло веќе навлезе во 5-та деценија, а по нејзината искрена исповед постојано се соочува со ocyди од околината, но и со задевања за годините и целата ситуација.

„Често ме задеваат затоа што решив да немам ce ekc пред брак. Момците ми пишуваат во инбокс дека сум стара. Дека сум испрана и дека треба да завршам со тоа.

И така јас ќе си заплачам. Каде си Боже? Еден дел од Библијата вели: Ако прашате нешто во мое име, јас ќе го сторам тоа. Го замолив Бог да ја испочитува желбата на моето срце. Твојот збор вели дека двајца се подобри од еден…“ рече еднаш Лоло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *