Tuesday, May 30

(ВИДЕО) Човек плаче со мpтвиот син во раце откако загубил 12 члена од семејството во катастpoфалниот земјотpec

(ВИДЕО) Човек плаче со мpтвиот син во раце откако загубил 12 члена од семејството во катастpoфалниот земјотpec.

Сцени од Сирија кои ја ледат крвта во вените.

Текстот продолжува после рекламата.

Сириец кој плаче со мpтвиот син во раце, откако загубил 12 члена од семејството во катacтpoфалниот земјотpec, видеа од дечиња што ги извлекуваат од под урнатините во Турција…

Социјалните мрежи се преплавени со потресни видео снимки од случувањата во Турција и Сирија по катастрофалниот земјотрес, во кој досега (7-ми февруари, 8 часот) 4.300 лица ги загубиле животите.

По силниот земјотрес со епицентар во Пазарџик, што се случи вчера (06.02) околу 4.17 часот наутро и кој беше со јачина од 7.7 степени според Рихтеровата скала, Турција и Сирија беа погодени од уште неколку силни земјотpecи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *