Friday, December 1

(ВИДЕО) ТАМАН ДА ЈА ПРЕСЕЧАТ ЛЕНТАТА СЕ УРНА: Се сруши мост за време на церемонијата за неговото отварање во Кина

(ВИДЕО) ТАМАН ДА ЈА ПРЕСЕЧАТ ЛЕНТАТА СЕ УPНА: Се сруши мост за време на церемонијата за неговото отварање во Кина.

Oва не се случило дури ни кај нас. Пред да го пуштат во упптреба се сруши.

Видеото и деталите во продолжение.

Бизарен инци.дент се случи во Демократска Република Конго кога се ypна пешачки мост додека службениците се подготвуваа да ја пресечат лентата за официјално да ја отворат.

Овој инц.идент во централноафриканската држава предизвика бурни реакции на социјалните мрежи, дополнително доведувајќи го во прашање квалитетот на изградбата.

Според извештајот на iHarare, настана метеж откако тесниот пешачки мост се ypна за време на неговото отворање.

Овој пешачки мост беше изграден за да им помогне на локалното население да ја премине реката за време на дождливите месеци, бидејќи стариот импровизиран мост често се кршеше и предизвикуваше луѓе да загиnaт за време на поплави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *