Sunday, December 3

(ВИДЕО) Поставиле камера во болничка соба: Кога ќе видите што и прави болничарот на оваа старица ќе ви се стопи срцето

(ВИДЕО) Поставиле камера во болничка соба: Кога ќе видите што и прави болничарот на оваа старица ќе ви се стопи срцето.

Кога ќе видите што и прави болничарот на оваа старица ќе бидете воодушевени.

Бидејќи за тука кај нас, ваквото нешто да се види е чудно и несекојдневно, бидејќи ние во нашите болници сме навиканати на многу поинаков третман, секоја чест на исклучоци.

Видеото можете да го видите најдолу во текстот.

Кога сме во болница гледаме како медицинскиот персонал се однесува со пациентите.

Некои сцени се многу убави, а некои се груби.

Секој пациент заслужува да биде добро третиран добро, особено постарите на кои им треба уште поголемо внимание. Сепак, за среќа се уште има добри луѓе.

Џаред Аксен е болничар кој посебно се грижи за своите пациенти.

Тој сака да им го разубави времето во болница и да ги расположи.

Еве како го прави тоа! Видеото во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *