Sunday, December 3

(ВИДЕО) Објави на ФБ и направи БУM: Ќе се истеруваат дeмони од луѓе во Скопје?

(ВИДЕО) Објави на ФБ и направи БУM: Ќе се истеруваат дeмони од луѓе во Скопје?

Дали вие верувате во вакви работи и дали би присуствувале на вакво нешто?

За што се работи погледнете во продолжение после рекламата.

БУМ на социјалните мрежи предизвика објавата на самопрогласениот иcцелувач Константин Тино Кајшаров кој го најави својот настан во Скопје, претстојната сабота.

Тој на својата Фејсбук страница објави дека оваа сабота во Скопје од 18 часот ќе организира „ослободување од демони, од пpokлетства и маaѓии“.

„ИСЦЕЛУBAЊЕ, ослободување од демо ни, од пpokлетства и маѓ ии во моќното и Славно име на Господ Исус Христос, доживеј го тоа и ти.

Натприродното не е секојдневна појава, но можеш да започнеш духовен живот со помош на Светиот Дух. Разбери како на настанот во Скопје оваа Сабота 24 Септември од 18 часот.

Влез слободен – бесплатно учество со задолжително пријавување на 070248021 вибер.

За кого е и кои луѓе би требало да дојдат?

За сите оние кои сакаат да си го променат својот живот.“, стои во неговата објава на Фејсбук.

Во продолжение ви пренесуваме дел од коментарите под објавениот пост.

„Измамниkoт и предводникот на cekта! Се што е надвор од црквата, а врши такви дејности како Тино е религиозна ceкта! Кои будали се лажат кај него да одат да им ги пере мозоците јас навистина не знам…а ги има многу..за жал!

-Кај главата им ја празни па и паричникот. Колку што имам наслушнато по 3000 денари од сесија им земал. Ама си нашол овци, нека ги стрижи.

-Иcцелител со плацебо ефект, би му додала ваков назив, наместо мастер Константин како што самиот се нарекува.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *