Friday, December 1

(ВИДЕО) Натпреварувач во „Милионер“ откри како нашол 500 евра во контејнер

Натпреварувач во „Милионер“ откри како нашол 500 евра во контејнер.

Најпопуларниот квиз во светот се враќа на малите екрани. Учесниците се натпреваруваат за награда од 5.000.000 динари, а квизот ќе се емитува од понеделник до четврток на телевизија Нова С.

Вечерашното издание на квизот „Дали сакате да станете милионер?“ го отвори натпреварувачот Слободан Пантелиќ.

Тој истакна дека има голема среќа, бидејќи еднаш во контејнер нашол 500 евра.

Водителот Иван Жељковиќ го замоли да ја сподели својата приказна со сите, што и го направи.

Слободан откри дека се се случило кога бил во Израел со својата девојка на краток одмор во Ерусалим, пред две три години.

Се враќавме од таму и на аеродромот бидејќи не стасав да доручкувам утрото јадев некои смоки.

Одам до кантата да го фрлам кесето и гледам буквално најгоре на кантата ставена банкнота од 500€.

Ја земам и гледам дали е некоја скриена камера, ама сепак Израел е во прашање, сериозна држава, сериозни луѓе.

Богата држава, богат народ, тоа се некако така оди. – додаде на тоа водителот.

Неговата приказна во продолжение во видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *