Friday, December 8

(ВИДЕО) Мечка на патот го запpe сообраќајот: Патниците од автомобилот звучат вознемиpeно, но мечката не изгледа агpecивно

(ВИДЕО) Мечка на патот го запpe сообраќајот: Патниците од автомобилот кој снима звучат вознемиpeно, но мечката не изгледа агpecивно.

Имате ли нешто за царина? Каде до Подгорица? – ова се само дел од коментарите на видеото објавено од Подгорички времеплов од мечка која го запре сообраќајот во Црна Гора.

Иако патниците во автомобилот звучат исплашено од големината на мечката, се чини дека животното не планира да предизвика проблеми.

На снимката се гледа како мечката стои две нозе блиску до автомобил, но не покажува агpecивност.

Кафеавата мечка е заштитен и автохтон вид во Црна Гора, во исто време најголемото и најсилното животно во Црна Гора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *