Friday, December 8

(ВИДЕО) Малку повеќе испила, па се збуни девојчето: Полицаецот и дава да дува на дрегер- Го помеша со нешто друго

(ВИДЕО) Малку повеќе испила, па се збуни девојчето: Полицаецот и дава да дува на дрегер- Го помеша со нешто друго.

Текстот продолжува после рекламата.

Многу луѓе во својот живот биле подложни на сообраќајна контрола.

Видеото погледнете го најдолу.

И тоа е добро, со оглед на тоа колку денес не се почитуваат законите и се води под дејство на aaлко xoл.

Сепак, има и такви кои не знаат да „дуваат“ па кога ќе се најдат во таква ситуација, случајно или намерно го прават ова што го прави и девојката од видеото.

Како и да е, полицаецот одлично си ја вршел работата па е тука да ја насочи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *