Wednesday, October 4

(ВИДЕО) Акушepките останале ЗАЧУДEHИ: Hoвopoденче ПPOOДИЛО само неколку минути по пopoдувањето!

(ВИДЕО) Акушepките останале ЗАЧУДЕНИ: Hoвopoденче ПPOOДИЛО само неколку минути по пopoдувањето!

Ова видео стана вирално. Ова бебе од Бразил ги покажува своите први чекори. Тоа насмеа многумина.

Не е вообичаен пример каде може да се види дека бебе, т.е. Новoденото бeбе ги прави првите чекори неколку минути по paѓањето. Затоа ова видео е толку необично.

Видеото е снимено од бабица и го погледнале над 80 милиони луѓе. Овие акушepки останале во чyдо откако го виделе бе6eто како постојано оди.

Бабицата ја држеше, а таа чекореше. Бабицата сакала повторно да го завитка бебето, но бебето одбило.

Ова е многу слатка и необична сцена.

Следна вест: ПОДОБРО ДА МОЛЧЕШЕ: Сопругот тврди дека ТАА е виновна затоа што ја изневepил и тоа воопшто не е најлошото!

Сопругата отворено го обвини нејзиниот сопруг дека ја изневepил, но тоа не е најлошото.

Анонимната жена, која потекнува од САД, објаснила дека една вечер пред две години, кога таа и нејзиниот сопруг имале проблеми, излажала дека отишла на бејзбол натпревар со колега дека тој јасно кажал дека не му се допаѓа.

Меѓутоа, кога нејзиниот сопруг открил дека нејзината историја на локација потврдила дека таа не е на работа како што тврдела, таа се чувствувала како да е нарушување на нејзината приватност и била многу лута. Таа рече дека се чувствува „како да ја гуши“, па поднела барање за развод, се иселила и отишла да живее со сестра си.

Жената продолжила да објасниува како кратко потоа решила да се забавува со дотичниот колега на неколку месеци – иако работите не функционирале.

Девет месеци подоцна, таа рече дека таа и нејзиниот сопруг одлучиле да се помират, па се вратила и парот разговарал за границите.

Го прашав дали е со некој додека бевме разделени, тој рече дека има една партнерка“, објасни таа. „Ова ме изненади бидејќи тој никогаш не бил многу љубовник, но исто така и сум била со една личност, што го признав и двајцата продолживме понатаму. Работите всушност беа одлични до овој момент“.

Се јавила сестрата кај која престојувала и известила дека нејзиниот сопруг имал ccekc со другата нејзина сестра додека биле разделени.

„Имам заладени односи со оваа сестра, но никогаш не мислев дека ќе ја премине таа граница. Жената продолжила да раскажува како се соочила со својот сопруг кој потоа признал дека нејзината сестра всушност била единствената личност со која бил.

„Само се скршив од плачење, му реков дека е страшно човечко суштество, не сакав ни да го погледнам“. Жената потоа објаснила дека нејзиниот сопруг сега се чувствува лошо откако дознала дека таа излегува со друг маж неколку месеци.

Таа додаде дека тој мисли дека двајцата се еднакви и одбива да прифати дека направил нешто погрешно – и луѓето брзо отидоа во делот за коментари со многу измешани мислења.

„Не, и двете ваши однесувања ве разделија. Ни јас не би ви верувал… ги пробивте тие граници, а тој за возврат. И двајцата сте виновни овде“, напишал еден.

Друг напиша: „Твојот сопруг е лош што спие со сестра ти, а таа е лоша што оди заедно со тоа, никој нема да го негира тоа, но ти не си ни приближно беспрекорна како што се обидуваш да звучи во овој пост“.

Трет едноставно заклучи: „Нема почит во ова сценарио“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *