Saturday, September 23

(ВИДЕО)Остарел човекот: Бајден не знаеше да се симне од бина по говор – „Ова е стpaшно и тажно“

(ВИДЕО)Остарел човекот: Бајден не знаеше да се симне од бина по говор – „Ова е стpaшно и тажно“.

Американскиот претседател Џо Бајден учествуваше на конференцијата на Глобалниот фонд во Њујорк.

Откако го заврши говорот, од публиката следеше аплауз, а 79-годишниот Бајден почна да излегува од бината. Но, тогаш тој одеднаш застана и погледна наоколу со збунет израз.

Потоа изгледа дека ги прашал луѓето околу него како да се симне од сцената, а потоа се обидел повторно да направи неколку чекори.

Сенаторот од Тексас, Тед Круз, сцената ја нарече страшна на Твитер, а неговиот советник за комуникација Стив Гест додаде: „Џо Бајден е целосно изгубен на сцената. Страшно и тажно“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *