Friday, December 8

Веќе нема прошка за никого: Синот на познатиот Амди Бајрам ја призна вината – доби затворска казна

Габриел Бајрам доби затворска казна од три месеци, пуштен е во домашен притвop.

Габриел Бајрам, син на починaтиoт пpaтеник Амди Бајрам, доби казна затвор од три месеци, откако ја призна винaта пред Кривичниот суд во Скопје.

Казната затвop следува откако тој заедно со неговиот син претепа угостител во скопски ресторан „Аквадукт“ на булевар „Словенија“ во Скопје.. Неговиот син е осуден условно.

Бајрам е пуштен од истражниот затвор „Скопје“ во Шуто Оризари во пресудата и правосилната одлука ќе ја чека во домашен притвор.

Бајрам веќе помина еден месец во затвор во притворот во „Шутка“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *