Saturday, September 23

ВЕСТ КОЈА ЈА РАСТАЖИ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА: Од овој свет си замина омилениот ТВ презентер на временската прогноза, Трајче Андонов

ВЕСТ КОЈА ЈА РАСТАЖИ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА: Од овој свет си замина омилениот ТВ презентер на веменска прогноза, Трајче Андонов

После рекламата продолжува целиот текст

Тажната вест која ја растажи цела Македонија.

Повеќе македонски портали денеска објавија дека починал познатиот телевизиски презентер Трајче Андонов.

Еден од најинтересните ликови на ТВ екраните во Македонија, за жал, денес го напушти овој свет. Во вечноста замина познатиот Трајче Андонов.

Легендарниот Андонов речиси и нема човек кој не го познава, затоа што секој еден кој следел временска прогноза на Сител, не можел а да не ја забележи неговата харизма.

Омилениот „дедо Трајко“ долго време беше заштитно лице на временската прогноза на „Сител“.

Нека почива во мир.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *