Saturday, September 23

Близнаците сериозно се погледнаа, но тогаш бебето во розово им ги стопи срцата на сите (ВИДЕО)

Близнаците сериозно се погледнаа, но тогаш бебето во розово им ги стопи срцата на сите (ВИДЕО).

Видеото можете да го погледнете најдолу.

Бебињата близнаци сериозно се погледнаа, а разговорот што го направија направи многу срца да се стопат. Овие две бебиња ќе бидат доживотни најдобри пријатели. Тие се навистина благослов еден за друг.

Кога сте брат или сестра, тоа значи дека имате автоматски најдобар пријател секогаш кога ви треба. Низ добрите и лошите времиња, имате некој кој ќе биде тука за вас, со кој можете отворено да разговарате и кој ќе ви ја даде потребната поддршка.

Но, кога сте близнаци, тогаш имате некој со кој имате уште посилна врска. Токму тоа го споделуваат овие две сестри, а за среќа, мама и тато успеаја да снимат прекрасен момент од нивната интеракција.

Иако сега работите се одлични, Twins UK објаснуваат дека со близнаците постои зголемена можност за конфликт. Близнаците често се чувствуваат како да треба да се истакнат и да бидат „подобрите“ во тој пар и постојано мора да се борат за својот идентитет.

Затоа е многу важно родителите внимателно да го следат таквото однесување и да им дадат можности на близнаците да си ги пронајдат своите интереси. Ако имаат можност да се изразат независно од нивниот брат/сестра, тогаш има помали шанси да се чувствуваат како да треба да се докажат и да се истакнат.

За среќа, овие две бебиња се премногу мали за да почувствуваат каква било потреба да се докажуваат. И, за среќа, тие се симпатични за гледање.

Мама и тато ги фатија Мерл и Стијин среде создавање на сопствен јазик. Овие две мали девојчиња си џагорале во најслаткиот разговор што некогаш ќе го чуете.

Не е невообичаено близнаците да развијат свој јазик. Овој феномен се нарекува криптофазија и е многу интересен.

Близнаците често создаваат свој јазик бидејќи поминуваат многу време заедно и се развиваат во исто време и темпо. Тие се имитираат и се охрабруваат еден со друг.

Погледнете го овој сладок разговор во приложеното видео. Ова е дефинитивно почеток на животот во љубов и пријателство.

Овие две бебиња ќе бидат доживотни најдобри пријатели. Тие се навистина благослов еден за друг. Јасно е дека ќе бидат еден покрај друг и во добро и во лошо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *